Klaar om je ruimtes op te fleuren met Timo kasten? Lees hier hoe je een meubel kan bestellen.

Op de webshop zijn er een heel aantal voorgeconfigureerde meubels te vinden in verschillende maten, kleuren en afwerkingen.
Indien je een zeer specifiek meubel wenst of gewoon zelf wilt experimenteren met de mogelijkheden van Timo, hebben we een aantal tips en nuttige hulpmiddelen voorbereid om het zo makkelijk en leuk mogelijk te maken.


Voorlopig leveren en plaatsen we enkel kasten binnen ons werkgebied . We kiezen er als ecologisch bedrijf voor om onze kilometers zo veel mogelijk te beperken. Vraag een prijs aan voor deze dienst via ons contactformulier (levering zonder plaatsing is voorlopig niet mogelijk).

Je kan de kasten altijd komen ophalen in de winkel. Wij laten weten wanneer je meubel klaar is en dan kan je het tijdens de openingsuren meenemen. 

Optie 1: Bestel online een exemplaar

Op de webshop zijn er heel wat kasten te vinden die wij hebben ontworpen.

Klik er eentje aan en je zal zien dat bijna elke kast meerdere varianten heeft. Modules die veranderen of materialen en kleuren die gewijzigd worden: het beïnvloedt de volledige ervaring van de kast.

Blader gerust door onze collectie via de knop hieronder. Wil je een exemplaar bestellen?Voeg het model toe aan je winkelmandje en reken af. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om de kleuren van de fronten te bespreken.

Bezoek de webshop

Optie 2: Download onze speelse Timo bouwpuzzel

Druk deze thuis af en puzzel je droomkast in elkaar. De bouwpuzzel voorziet alle verschillende elementen in alle materialen die we aanbieden net als de losse modules op onze webshop. Kleuren en afwerkingen zijn niet inbegrepen, omdat de bouwpuzzel anders tien keer zoveel pagina's zou bevatten. Geen nood: voor kleuren en afwerkingen staan we paraat in de winkel om je te helpen met advies op maat.

De eerste pagina bevat uitleg over hoe je deze puzzel kan gebruiken.

Wanneer je klaar bent, kan je een foto nemen en opsturen via ons contactformulier, of langskomen in de Tintelijn winkel.

Download de bouwpuzzel in PDF

Optie 3: Kom langs in de Tintelijn winkel

Om inkt te besparen kan je onze dubbel-zo-grote puzzel in de winkel gebruiken. Tweemaal zo groot, tweemaal zoveel plezier. Daarnaast staan we klaar om je te helpen met het kiezen van aantrekkelijke vormcombinaties tot inspirerende materialen en/of kleuren.

Tevreden met je meubel? Plaats je bestelling aan de kassa en ons team in het atelier brengt jouw creatieve puzzel tot leven!

Bekijk de openingsuren

Benieuwd om meer te leren over de verschillende modules?

We hebben alle informatie, van de verschillende elementen tot hun materialen, gebundeld in één eenvoudige pagina.